VIDEO: Od tvoraca Minionsa stiže novi crtać - Sing

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Od tvoraca "Minionsa" stiže novi crtać - "Sing"

Studio "Illumination" oduševio je publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su "Grozan ja", "Loraks", "Grozan ja 2" i "Malci", koji je drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji.

Posle izlaska filma "Tajni život ljubimaca" na leto 2016, Illumination će za božićne praznike predstaviti film "Sing".

Smešten u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje, "Sing" predstavlja Bastera Muna (oskarovac Metju Mekonahi), uglednu koalu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda je malo nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži.

Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.