VIDEO: Od anksioznosti je izlečili šišmiši

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Od anksioznosti je izlečili šišmiši

Ova devojka patila je od anksioznog poremećaja koji joj nije dopuštao da normalno funkcioniše. Kako bi se izvukla iz svoje bolesti, znala je da mora da učini nešto što će je pokrenuti.

Odlučila je da se priključi volonterima koji su se brinuli o ugroženim šišmišima. Tada još nije znala da će joj taj događaj potpuno promeniti život. Jedan poseban malac uvukao joj se pod kožu. Svi su joj govorili da su isti. Taj je šišmiš vrlo hiperaktivan i ne može da se fokusira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ni na šta.

Njegovo čudno ponašanje nije bilo problem za ovu devojku. Njih dvoje su se odmah povezali i taj odnos održavaju i danas. Zbog oštećenog krila, ovaj šišmiš nije mogao da bude pušten u divljinu i osuđen je na život u rezervatu. Njegova spasiteljka ga posećuje redovno i kaže kako je on uvek prepozna.



Autor: Index.hr

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.