Izvor: Radio 021, 22.Avg.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen trejler za poslednjeg Ramba sa Silvesterom Staloneom

Legendarni Džon Rambo se vraća na velika platna - krajem septembra premijeru će imati "Rambo Last Blood", peti nastavak akcijske sage i poslednji u kojem će glavnu ulogu imati Silvester Stalone.

Sada je objavljen i prvi trejler.

Radnja filma odvija se u SAD-u i Meksiku, a Rambo živi na ranču u Arizoni i boluje od PTSP-a.

"Rambo mora da se suoči sa prošlošću i otkrije svoje neverovatne borbene veštine kako bi se osvetio u poslednjoj misiji. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << označava poslednje poglavlje legendarne sage", stoji u opisu filma.



Stalone ima 73 godine i priznaje da je zbog svojih godina morao da smanji broj akcionih scena.

"Srce je voljno, ali telo mi poručuje - ostani kod kuće. Poput onih boraca koje zgaze na poslednjem meču. Prepusti to nekom drugom", rekao se glumac za "Variety".

Sa svojih 10,5 miliona pratilaca nedavno je podelio fotografiju iz montaže novog filma o Rambu.

"Poslednji dan u montaži... Glumci možda dobiju svu slavu, ali potrebne su stotine predanih radnika iza kulisa da bi film uspeo! Hvala vam svima", napisao je na Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Last day in the mixing room ... Actors may get the glory , but It takes hundreds of hard workers behind the scenes the make a movie work! Thanks You all...

Објава коју дели Sly Stallone (@officialslystallone) дана 11. Авг 2019. у 7:50 PDT

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.