VIDEO: Objavljen komični tizer za nastavak Deadpoola

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen komični tizer za nastavak Deadpoola

Ljubitelji Rajana Rejnoldsa i njegovog filma Deadpool mogu početi sa slavljem jer je danas objavljen tizer za nastavak ovog hita iz 2016. godine koji je na jedno mesto okupio romansu, crnu komediju, film o superheroju, dobre glumce i nizak budžet.

Iako nije precizirano kada bi nastavak mogao da se pojavi u bioskopima, sigurno je da će biti okićen istom vrstom humora kao i originalni Deadpool.

Inače, u tizeru na govornici je napisano sprejem "Nathan Summers coming >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << soon!" što je verovatno nagoveštaj da će se uskoro snimati film o još jednom Marvelovom junaku - Kejblu.



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.