VIDEO: Nezadovoljni građanin pustio stenice u gradsku upravu

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nezadovoljni građanin pustio stenice u gradsku upravu

Zgrada gradske uprave u Ogasti, u državi Mejn, bila je zatvorena pošto je jedan nezadovoljni gradjanin pustio oko 100 stenica u zgradu.

Zvaničnici grada rekli su da radnici dezinskecije veruju da su sve stenice ubijene pre nego što je zgrada ponovo otvorena.

Direktor gradske uprave za razvoj Met Nezer rekao je da je jedan čovek došao u gradsku kancelariju za pomoć i tražio pomoć oko stenica u njegovom domu. Rečeno mu je da je taj stan već bio prskan i da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zadovoljava uslove za pomoć pri nalaženju drugog boravišta.

Prema njegovim rečima, čovek je policajcima koji su ga priveli rekao da je želeo da vladini službenici iskuse isto što i on. Nezer je celu situaciju nazvao "neverovatnim pogrešno usmerenim besom".

Policija nije saopštila da li će čovek biti optužen.



Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.