Izvor: Radio 021, 17.Jan.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nastup gimnastičarke pregledan 60 miliona puta

Gimnastičarka Kejtlin Ohaši uspela je da se nađe u centru pažnje celog sveta iako njen sport nije preterano popularan.

Ova Amerikanka je na takmičenju na UCLA koledžu dobila savršenu desetku za rutinu na parteru.

Svojim nastupom i igrom oduševila je ceo svet pa je na društvenim mrežama ekspresno skupila 60 miliona pregleda, prenosi BBC.

Skoro 40 miliona pregleda na Tviteru UCLA i još 20 miliona na Fejsbuk stranici učinili su ovu 21-godišnju devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poznatu preko noći.



Ohaši je svojevremeno bila olimpijska nada SAD, pobedila je 2013. na Američkom kupu Simon Bajls, kasnije četvorostruku olimpijsku šampionku.

Već je imala jedan nastup koji je postao viralan, 2018. je skupila 90 miliona pregleda. Međutim, zbog brojnih povreda, te fizičke i mentalne iscrpljenosti, odlučila je da se povuče sa glavne scene.

Sada samo uživa u gimnastici, što se i vidi u njenom nastupu.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.