Izvor: Radio 021, 16.Jan.2020, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Milan Lemic preživeo tri nedelje u prašumi punoj krokodila

Australijski državljanin Milan Lemic, koji se pre tri nedelje izgubio u prašumi punoj krokodila na severu zemlje, pronađen je živ i zdrav, izvestila je lokalna policija.

Lemicev nestanak prijavljen je pošto se njegovo vozilo pokvarilo 22. decembra za vreme vožnje kroz šumu Deintre u severoistočnoj australijskoj državi Kvinslend.

Mladićeva rodbina i policija u početku su strahovali da je dvadesetdevetogodišnjaka pojeo jedan od brojnih krokodila koji naseljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << to područje. Ali, nakon višednevne pretrage po regionu, policija ga je pronašla nekoliko kilometara od napuštenog vozila.

"S obzirom na to da je u prašumi proveo pune tri sedmice zatekli smo ga u dobrom fizičkom stanju", stoji u policijskom izveštaju u kom se dodaje da je Lemic preživeo jedući divlje bobičasto voće kojeg ima u izobilju.



Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.