Izvor: Radio 021, 13.Feb.2021, 00:01

VIDEO: Masovna tuča u kafani u Temerinskoj, radila mimo zakona

Do masovne tuče dvadesetak mlađih muškaraca došlo je sinoć oko 22 sata u kafani "Bećarac" u Temerinskoj 20, koja bi trebalo da je zatvorena, saznaje 021.rs.

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je povređeno pet muškaraca, a intervenisali su na poziv policije.

Mladići od 25, 21, 25 i 23 godine zbrinuti su na licu mesta i prevezeni na Odeljenje hirurgije, dok je muškarac od 26 godina dobio uput za hirurgiju.

Mladići su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pod dejstvom alkohola. Više patrola redovne, kao i interventne jedinice uz asistenciju žandarmerije intervenisalo je i prekinulo tuču, a potom su priveli veći broj osoba.

U dogovoru sa tužilaštvom i nakon istrage biće podnete krivične prijave.

Na lice mesta je izašla i komunalna milicija, sanitarna inspekcija i druge službe, kako bi se pokrenuo postupak protiv objekta koji je kršio zakon i epidemijske mere time što je radio posle 20 časova.

Tačan broj uhapšenih biće poznat nakon saopštenja policije.

#novisad Policija, žandarmerija, komunalna milicija, komunalna i sanitarna inspekcija intervenisali u kafani u Temerinskoj 20 u kojoj je posle dozvoljenog radnog vremena oko 22h izbila masovna tuča oko 20 osoba ... Više na https://t.co/KjJjhBmJzQ pic.twitter.com/ZhC4vJeaj5

— Radio 021 (@Radio021) February 12, 2021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kafani u Novom Sadu izbila MASOVNA TUČA: Pijani gosti se potukli, povređeno PETORO

Izvor: Blic, 13.Feb.2021

U Kafani "Bećarac" u Novom Sadu u petak uveče oko 22 časa došlo je do masovne tuče, u kojoj je učestvovalo dvadesetak mladića, prenosi portal 021.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.