VIDEO: Masovna tuča srednjoškolaca u Zadru

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Masovna tuča srednjoškolaca u Zadru

Snimak brutalne tuče maloletnika ponovo kruži Hrvatskom. U tuči su učestvovali mladići iz jedne zadarske srednje škole, piše zadarski.hr.

Kako se navodi, izgleda da je tuča organizovana jer niko od “gledalaca“ nije pokušao da razdvoji dvojicu mladića, a u jednom trenutku dvojica srednjoškolaca čak su i prestala da se tuku kako bi publici naredili da se razdvoje i daju im više prostora za borbu.

Na kraju se umešao i jedan gledalac koji je počeo da udara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << momka koji je jedan od “boraca“, te je usledio veliki nered i masovna tuča. Zadarske policija ima informaciju o snimku i u toku je istraga, piše zadarski.hr.

U Splitu je nedavno došlo do tuče devojčica koju je gledalo oko 150 učenika.  

Autor: Jutarnji.hr

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.