Izvor: Radio 021, 12.Jan.2020, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Luda trka automobila i medveda

Prisustvo medveda na ulicama ruskih gradova nije neuobičajena pojava. Nekada se mogu videti i na putevima, a snimak iz Sočija pokazuje da se ove životinje rado upuštaju u trku sa automobilima.

Vozač je posle oštre krivine naišao na odraslog medveda. Automobil i životinja su tokom jednog dela trke bili izjednačeni, ali je medved sve vreme pokušavao da bude brži od mašine.

Obračun životinje i automobila je i snimljen, a video je brzo postao popularan na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mrežama.

Nauka kaže da medvedi mogu da trče brzinom od 50 kilometara na čas. Soči je, inače, savršeno mesto za brzinski obračun. Trke Formule 1 se od 2014. godine održavaju u tom ruskom gradu.

Just a bear running down the road, near Sochi, at the weekend... Это Россия, детка/it's Russia, baby... courtesy of Marina Bralyuk. pic.twitter.com/IDVXACOYje

— Bryan MacDonald (@27khv) January 7, 2020

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.