Izvor: Radio 021, 09.Jan.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Los ušao u bolnicu, mirno obrstio ukrasnu biljku i izašao

Ogroman los zalutao je juče u zgradu bolnice u Enkoridžu, najvećem gradu Aljaske, a čim je ušetao namirisao je "užinu" - dekorativno bilje u holu, dok su pacijenti i zaposleni u čudu i strahu posmatrali životinju.

Na video-snimku vidi se kako los brsti zelenu biljku u blizini ulaza, a zatim zuri u pravcu kamere. Posle kratkog oklevanja, zalutala životinja je polako izašla kroz otvorena vrata.

Los je u bolnicu ušao kroz vrata koja su bila širom otvorena da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se ne bi zaglavila usled ekstremne hladnoće, rekla je portparolke te zdravstvene ustanove Kjerstin Lastufka.

Prema njenim rečima, po svoj prilici su biljke u toplom predvorju privukle životinju, koja ih je brstila 10-ak minuta.

Tokom svoje kratke "posete", los nikoga nije povredio niti je napravio neki veći problem, osim što je "užinao".

"Bila je to prilično mirna poseta", zaključila je Lastufka.



Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radoznali los ušao u bolnicu da užina (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jan.2019

Bolnica u Enkoridžu na Aljasci ugostila je neobičnog posetioca. Radoznali los se okrepio dekorativnim biljem u holu bolnice i mirno otišao. Los je u bolnicu ušao bez problema jer su vrata bila širom otvorena kako se ne bi zaglavljivala usled ekstremne hladnoće u Enkoridžu.   Dok su pacijenti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.