Izvor: Radio 021, 19.Nov.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kolin Farel i Majkl Kiton u u filmskoj adaptaciji "Damba"

Stigao je novi zvanični trejler za predstojeću avanturu "Dumbo", filmsku adaptaciju Diznijeve priče iz 1941. godine.

Ovaj film režirao je Tim Barton, a baš kao bajka i crtani film, radnja priče vrti se oko slončeta kojem se svi rugaju zbog njegovih velikih ušiju.

Kolin Farel glumi Holta Fariera, bivšu zvezdu cirkusa čiji se život okrenuo naglavačke nakon povratka iz rata. On će se ponovo zaposliti u cirkusu gde će morati da brine o malom slonu s prevelikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ušima. Međutim, kada Holtova deca otkriju kako slon kojem se svi rugaju može da leti, potrudiće se da Dambo postane zvezda.

Pored Farela, u filmskoj verziji klasika iz 40-ih godina glume i Majkl Kiton, Deni Devito, Eva Grin, Alan Arkin, Finli Hobins i Niko Parker.

Premijera filma zakazana je za 29. mart naredne godine.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.