Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021, 17:30

VIDEO: Kako je izgledala obuka prodavca Juga u Americi

Ako ste se ikada pitali kako je Jugo predstavljen Amerikancima. ovaj video bi vam mogao štošta otkriti i razjasniti.

Osim što je predstavljen kao najjeftiniji novi auto na tržištu, neki od aduta su bili jeftino održavanje, pouzdanost i za američke uslove mizerna potrošnja.

Ovaj video u više od deset minuta otkriva šta to Jugo može još da ponudi i kako ga učiniti privlačnim potencijalnim kupcima.

Vraćamo se u 1980-e, a Jugo se u Americi nudi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << baznom GV izdanju s 1.1 motorom od 55 KS, odnosno sportskom GVX izdanju s 1.3 motorom i maksimalnih 65 KS. Potonji ima petostepeni menjač, kvalitetnija sedišta i tapacirung i atraktivniju spoljašnjost - sve što znaju svi oni koji su odrasli s ovim automobilom.

Amerikanci su mogli da saznaju kako Jugo nanovo definiše pojam baznog transportnog sredstva. Nudi otvaranje poklopca motora iznutra, signalne lampice, ali i klimatizaciju.

Šta sve može i koje još kvalitete donosi iz tadašnje Jugoslavije, pogledajte u nastavku.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.