Izvor: Radio 021, 01.Apr.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: "Javne ličnosti" pakovale pakete za penzionere, otišli čim su se ugasile kamere

Pakovanje paketa za penzionere sa najnižim primanjima danas je počelo u magacinima Rafinerije nafte Novi Sad i to su radile "javne ličnosti" koje su otišle čim su ugašene kamere, a novinari uzeli izjave od gradonačelnika Miloša Vučevića.

Paketi koji sadrže nekoliko osnovnih stvari: 10 kilograma brašna, dva kilograma pasulja, po kilogram pirinča i palente, litar ulja, pašteta i mesni narezak, sodu bikarbonu i prašak za pecivo, biće distribuirani narednih nedelja preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << volontera iz Mesnih zajednica, a gradonačelnik je najavio da će uslediti i podela paketa socijalno ugroženim građanima.



Međutim, ovu akciju pomoći je pokvarilo ponašanje "javnih ličnosti" koje su pošto su date izjave medijima izašle iz hale, ušli u automobile i otišli iako je unutra ostalo još mnogo stvari za pakovanje. Zbog čega su skoro svi nakon zajedničkog fotografisanja sa gradonačelnikom i gašenja kamera izašli napolje i otišli, u šta se uverio reporter 021.rs, ostaje nejasno, kao i ko je nastavio da pakuje hiljade paketa.

Kažimo i da su prema saopštenju Gradske kuće u pakovanju pakete za sve penzionere sa teritorije Grada Novog Sada čija mesečna penzija ne prelazi 30 000 dinara, učestvovali Bane Krstić iz Garavog sokaka, Tanja Banjanin, Mladen Baron, Andreja Travica, vaterpolista Marko Ćuk, rukometaš Stevan Popov, Robert Čoban, kikbokser Nenad Pagonis, David Mehić iz OK Vojvodina i mnogi drugi.

Obezbeđenje Rafinerije nije dozvoljavalo fotografisanje ili snimanje izvan hale gde se obavljalo pakovanje i tražili su od pojedinih novinara i snimatelja da provere na kamerama i fotoaparatima da nije možda nešto snimljeno i da ako su nešto snimili - to obrišu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Poznati Novosađani spremali pakete za penzionere, pa nestali čim su kamere ugašene (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2020

U magacinima Rafinerije nafte Novi Sad danas je počelo humanitarno pakovanje za materijalno najugroženije penzionere. Početak akcije obeležile su javne ličnosti, koje su otišle čim je gradonačelnik Miloš Vučević dao izjavu, a kamere ugašene.. Paketi koji sadrže nekoliko osnovnih stvari:...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.