Izvor: Radio 021, 31.Maj.2020, 07:57

VIDEO: Izvadio luk i strelu i ciljao u demonstrante u Solt Lejk Sitiju, pa pretučen

Jedan muškarac je tokom protesta u Solt Lejk Sitiju u Juti, izvadio je luk i strelu i ciljao u demonstrante.

Do incidenta je došlo kada su se demonstranti koji su blokirali put sukobili s jednim od vozača. Čovek je u jednom trenutku izvadio luk i strelu i povikao "Svi životi su bitni".

BREAKING: Video out of Salt Lake City shows a man readying to aim a bow & arrow at demonstrators as he yells “all lives matter” - demonstrators jumped him and then set his car on fire. Police responded. pic.twitter.com/ErGUuygkVs

— David Begnaud (@DavidBegnaud) May 31, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ŠOK SNIMAK IZ AMERIKE! IZVADIO LUK I STRELU I NIŠANIO DEMONSTRANTE: Brutalno ga pretukli i uništili mu automobil (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Maj.2020

Širom SAD izbili su nasilni protesti zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda koga je ugušio policajac. Tokom protesta u Solt Lejk Sitiju jedan muškarac je izvadio luk i strelu želeći da se tako obračuna sa demonstrantima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.