VIDEO: Iz opklade eksirao flašu tekile i umro

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Iz opklade eksirao flašu tekile i umro

Dvadesettrogodišnji Dominikanac Kelvin Rafael Mejía preminuo je od trovanja alkoholom nakon što je popio celu bocu tekile u jednom noćnom klubu.

Učinio je to zbog opklade s prijateljima. Pobedio je i osvojio 630 američkih dolara koje nažalost neće uspeti da potroši.

Nekoliko minuta nakon što je pobedio u ovom izazovu, Kelvin se srušio na pod i više se nije osvestio. Ubrzo je preminuo.

Medicinskim pregledom je utvrđeno da je preminuo od trovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << alkoholom.

Na internetu je osvanuo i snimak na kojem se vidi kako Klevin ispija flašu, uzima novac od opklade, a potom ga pridržavaju dvojica muškaraca jer nije mogao da stoji na nogama. Snimljen je i trenutak kada je pao na pod.

Menadžment kluba se distancirao od ovog tragičnog incidenta istakavši kako nisu imali ništa s tim.



Autor: 021/Foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.