VIDEO: Glumac sebi odsekao ruku i lagao da je veteran kako bi dobijao uloge

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Glumac sebi odsekao ruku i lagao da je veteran kako bi dobijao uloge

Tod La Turet, glumac poznat po ulozi u seriji "Better Call Saul", priznao je da već 20 godina laže da je ratni veteran i da je sam sebi odsekao ruku.

Sve je učinio, kako tvrdi, da bi dobio bolje uloge i unapredio karijeru glumca.

"Odsekao sam sebi ruku testerom. Bio sam u jednoj psihotičnoj epizodi", izjavio je glumac za "KOB4".

La Turet je potom lagao da je ratni veteran, a to mu je omogućilo da dobije uloge u slavnim serijama kao što su "Better >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Call Saul", "Manhattan" (2015.), "Longmire" (2014.), "A Bird of the Air" (2011.), ali i u filmu Džordža Klunija "Muškarci koji bulje u koze" (2009.).

"Bio sam nečastan. Znam da ću ovim ubiti svoju karijeru i, ako neko misli da ovo činim zbog lične pouke, to nije slučaj", kazao je on.

Kako tvrdi, ne može više da živi s krivicom koju oseća, a priznao je sve da bi ohrabrio druge koji imaju mentalne poteškoće da uzimaju lekove, idu na terapije, da im se ne bi dogodila ekstremna psihotična epizoda kao njemu.



Autor: Avaz.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.