VIDEO: Faithless na ovogodišnjem Exitu

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Faithless na ovogodišnjem Exitu

Jedan od najvećih elektronskih bendova svih vremena Faithless, nastupiće u nedelju 12. jula na Dance Areni Exita.

Čuveni bend iz Londona vraća se na scenu zbog serije odabranih nastupa kojima obeležavaju 20 godina rada uz remiks album "Faithless 2.0". Pored savremenih verzija energetskih klasika kao što su "Insomnia", "God Is A DJ" i "We Come One", izdanje sadrži i tri potpuno nove pesme.  Faithless će tako zaokružiti opus od sedam albuma i nebrojenih singlova sa vrha >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svetskih top lista, prodatih u preko 15 miliona primeraka.

Kreativno jezgro grupe Faithless čine harizmatični frontmen Maxi Jazz, multi-instrumentalistkinja Sister Bliss, te producent Rollo, koji deluje van očiju javnosti i ne učestvuje na koncertima. Iz potpune anonimnosti, u julu 1995. godine izbacuju prvi singl "Salva Mea" a globalni uspeh potvrđuju sa jednom od najvažnijih elektronskih numera svih vremena, hit-singlom "Insomnia" sa multi-platinastog albuma "Reverence". Par godina kasnije izlazi "God Is A DJ".

Maxi Jazz na proleće 2011. objavljuje da je to bila njihova oproštajna turneja, a dva rasprodata i finalna koncerta u Londonu pratili su fanovi u najvećim bioskopima širom sveta u direktnom prenosu. Sada se ipak vraćaju.

Takođe, potvrđeno je da će u petak 10. jula na Areni nastupiti i holandski hitmejkeri Oliver Heldens i Kill The Buzz, kao i danski producent Kölsch i DJ duo Catz ’n Dogz.

Ulaznice se prodaju po cenama od 5.990 za Exit festival, i 3.990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za deset dana Egzit Avanture (Exit + Sea Dance) može se nabaviti za 6.990 dinara na sajtu www.exitfest.org. Paketi koji pored ulaznice sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.