VIDEO, FOTO: Sneg stidljivo pada i u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO, FOTO: Sneg "stidljivo" pada i u Novom Sadu

Prvi sneg u Novom Sadu, kako je i najavljivano, počeo je da pada večeras oko 21 čas.

Sneg je veoma slabog inteziteta, a zbog temperature u plusu topi se pri tlu. Ozbiljnije padavine očekuju se tokom noći, kao i tokom sutrašnjeg dana.

Republički hidrometerološki zavod za sutra u Novom Sadu najavio je minimalnu dnevnu temperaturu od jedan stepen celzijusa ispod nule, dok će najviše dnevna temperatura biti na nuli.

Prema ranijim upozorenjima RHMZ-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sutra se u većem delu Srbije očekuje stvaranje snežnog pokrivača visine od pet do 10 centimetara.

Auto-moto savez Srbije saopštio je da su putevi u Vojvodini prohodni.



Štab zimske službe JP "Putevi Srbije" naveo je da je spreman za snežne padavine. Više o tome OVDE.

jeste da ne volim zimu i sneg but daaayum vidite kako mi je lep grad pic.twitter.com/uvAS1LfBuV



Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sneg pada i u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Dec.2017, 00:07

Prvi sneg počeo je večeras da pada u Novom Sadu i okolnim mestima...Ono što je počelo kao susnežica oko 20 časova, oko 22 sata preraslo je u krupne pahulje, ali se sneg još uvek ne zadržava na ulicama i putevima...Radnici zimskih službi koje su u pripravnostim ipak su večeras izašli na ulice....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.