Izvor: Radio 021, 21.Okt.2020, 18:32

VIDEO, FOTO: Ranjen policijski inspektor u Novom Sadu

Tridesettrogodišnji policijski inspektor U. N. iz Novog Sada ranjen je danas oko 14.30 časova, u Ulici Save Đisalova.

Kako 021.rs saznaje, ekipa Hitne pomoći ga je zatekla u svesnom stanju sa "višestranim povredama, naizgled težim", te je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

On je van životne opasnosti.

Novosadska policija potom je kasnije uhapsila D. S. (43), u Ulici Đorđa Zličića, nakon tri sata potrage. Policija je delo kvalifikovala kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teško ubistvo u pokušaju, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policija je saopštila da je napadač šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.

Dok je trajala potera za napadačem, na ulicama su bile jake policijske snage širom grada.



Kako je javio reporter 021 sa lica mesta, policijske patrole su bile i na mostovima i pojedinim zgradama.

Policija je bila raspoređena i na izlazima iz Novog Sada, kao i na uglu Partizanske i Sentandrejskog puta kod gradilišta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.