VIDEO: Evakuisano 1.000 ljudi, jer su se đaci igrali biber sprejevima

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evakuisano 1.000 ljudi, jer su se đaci igrali biber sprejevima

Policija u Gruđondzu, na severu Poljske, evakuisala je 1.000 srednjoškolaca i nastavnika, a 20 osoba je hitna pomoć prevezla u bolnice, zato što su trojica učenika donela biber sprejeve u školu i zabavljala se raspršivanjem neprijatnog gasa.

U gradu od 96.000 stanovnika, ludiranje trojice 18-godišnjaka angažovalo je gotovo sve ekipe hitne pomoći, javljaju poljski mediji. "Imajući u vidu realnu pretnju za živote i zdravlje učenika i nastavnika, poslali smo na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekoliko patrola. Još pre nego što su stigle, škola je donela odluku da se evakuišu svi iz zgrade. Ukupno 1.000 ljudi, od toga su 20 njih prevezle u bolnice ekipe hitne pomoći", kazao je danas poljskom listu Gazeta viborča Maćej Šaršinjski iz gradske policije.

Policija je zaplenila sprejeve i privela trojicu učenika 18-godišnjaka.

Jednog od njih optužila je za namerno izazivanje povreda, zatim pustila uz kauciju. 

Za neslanu šalu zbog trovanja 20 učenika i nastavnika, preti mu do pet godina zatvora.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.