VIDEO: Džoi iz Prijatelja će voditi Top Gear

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Džoi iz Prijatelja će voditi "Top Gear"

Američki glumac Met Leblank, najpoznatiji po ulozi Džoija iz "Prijatelja", vodiće sa Krisom Evansom novo izdanje kultne emisije Top Gear, objavio je BBC.

Leblank je sarađivao sa britanskom kućom u seriji "Episodes", a svojevremeno je bio i gost u emisiji Top Gear.

"Kao neko ko je lud za automobilima i veliki obožavalac Top Geara, velika mi je čast i veoma sam uzbuđen što ću biti deo novog poglavlja ove kultne emisije. Kakvo uzbuđenje", rekao je "Džoi". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Evans, koji je nasledio mesto "vođe ekipe", nakon burnog razlaza BBC sa Džeremijem Klarksonom, rekao je da će sa Leblankom imati "posao iz snova".

"Kao i ja, Met je dugogodišnji zaluđenik za automobile i uzbuđen sam što se priključuje ekipi. To što ćemo moći da doživimo najluđe zamisli vezane za automobile i putovanja zajedno na ekranu je posao iz snova", rekao je Evans.

Emisija će početi sa emitovanjem u maju, a BBC je najavio da će uskoro biti objavljena i ostala imena koja će raditi na projektu.

Inače, Leblank je gostovao u emisiji Top Gear 2012. godine, a domaćin mu je bio bivši voditelj Džeremi Klarkson. Glumac je tada učestvovao i u takmičenju poznatih ličnosti pod nazivom "Star in a Reasonably Priced Car" i postigao najbolji rezultat na stazi (1:42.1) - što ga je možda i kvalifikovalo da bude izabran za novog voditelja ovog šou programa.



Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.