VIDEO: Dvogodišnji sin im iseckao celu ušteđevinu

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dvogodišnji sin im iseckao celu ušteđevinu

Bračni par iz američke savezne države Jute rešio je misteriju nestale ušteđevine kada su otkrili gomilu zelenih papirnih froncli, provučenih kroz mašinu za seckanje papira.

Za gubitak oko 1.000 dolara okrivili su malenog sina Lea (2), koji voli da kopira sve što odrasli rade.

Ben i Džeki Belnap, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući, tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Džeki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenuli da ispadaju "konfeti".

- Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča – rekla je Džeki lokalnom mediju.

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

- Zvao sam ih sledećeg jutra i čovek mi je rekao da sve spakujem u male kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam posle godinu ili dve vratiti novac – izjavio je Ben.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.