VIDEO: Dvogodišnjak spasao brata na kojeg je pala komoda

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dvogodišnjak spasao brata na kojeg je pala komoda

Dvogodišnji Boudi Šof pomogao je svom bratu blizancu Broku da se izvuče ispod komode s fiokama koja je pala dok su se njih dvojica igrali na njoj.

Kako se vidi na video snimku, dečaci su se popeli na izvučene fioke od komode, kada se komoda prevrnula i poklopila jednog od blizanaca dok je drugi, Boudi, pao pored. Takođe, vidi se kako dečak pokušava da gurne komodu da oslobodi brata, kako trči oko nje i gleda šta može da uradi i na kraju uspeva da je pomeri i da omogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bratu da se izvuče.

Roditelji Kajli i Riki iz američke države Juta prvo su oklevali da podele video ali su na kraju to uradili preko Jutjuba da podignu svest o tome koliko je važno da se nameštaj pričvrsti za zid ili pod.



Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DA PRETRNEŠ: Dvogodišnjak spasao blizanca ispod srušene komode! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2017

Dvogodišnji Boudi Šof pomogao je svom bratu blizancu Broku da se izvuče ispod komode s fiokama koja je pala dok su se njih dvojica igrali na njoj LONDON - Dvogodišnji Boudi Šof pomogao je svom bratu blizancu Broku da se izvuče ispod komode s fiokama koja je pala dok su se njih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.