VIDEO: Beba puzala auto-putem

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Beba puzala auto-putem

Gotovo potpuno neverovatan video snimak nastao je pre nekoliko dana na jednom auto-putu u vijetnamskoj provinciji Kvang Ninj.

Preko kolovoznih traka veoma prometne saobraćajnice puzala je beba, što je zabeležila kamera iz kabine automobila.

Dete je zahvaljujući prisebnosti vozača prošlo bez povreda, ali je čak i mali trenutak nepažnje mogao biti sasvim dovoljan da se ova neobična situacija pretvori u pravu tragediju.

Dok se automobil približavao kamionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji je vozio ispred njega desnom trakom, vozač je na putu video bebu kako puzi. Srećom, prvi ju je na vreme uočio vozač teretnog vozila.

Kada je dete prepuzalo obe kolovozne trake, sa leve strane puta došla je žena koja je preskočila ogradu između traka i uzela bebu u ruke, navodi "Dejli Mejl".

Nije poznato kako se dete stvorilo na putu, ali se pretpostavlja da je ispuzalo iz kuće koja se nalazi odmah uz prometnu saobraćajnicu.



Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.