VIDEO: Balašević se pesmom oprostio od Arsena Dedića

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Balašević se pesmom oprostio od Arsena Dedića

Đorđe Balašević se na sebi svojstven način oprostio od svog kolege, juče preminulog Arsena Dedića - pesmom.

"Velika je sada tuga... otišla je istinska legenda ne samo ovog našeg područja nego i legenda svetskog kalibra... Arsene, hvala za umetnost!", poručio je Balašević i na Fejsbuku i Jutjubu postavio pesmu za Arsena.

U pesmi novosadski kantautor opisuje svoje emocije prema velikanu jugoslovenske muzike i svom dobrom prijatelju.

Poslušajte pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posvećenu Arsenu Dediću.



Podsetimo, legendarni hrvatski pevač preminuo je juče u Zagrebu u 78. godini života. On je 30. jula zbog sepse primljen na intenzivnu negu KBC Zagreb, a pretpostavljalo se da je reč o komplikaciji ugradnje endoproteze kuka. U poslednja dva dana stanje mu se naglo pogoršalo, otkazali su mu i bubrezi i juče je izgubio bitku s bolešću.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako se Đorđe Balašević oprostio od Arsena

Izvor: Blic, 18.Avg.2015

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici našeg kantautora Balašević se oprostio od kolege Arsena Dedića kratkom izjavom i pesmom posvećenom njemu..."Velika je sada tuga.. otišla je istinska legenda ne samo ovog našeg područja, nego legenda svetskog kalibra.. Arsene hvala za umjetnost!",..poručio je Balašević...

Nastavak na Blic...

Pogledajte: Poslednji intervju Arsena Dedića (VIDEO)

Izvor: Story, 18.Avg.2015

Arsen Dedić koji je umro u 78. godini života, pre nekoliko meseci se za televiziju N1 osvrnuo na svoj život i odnose s drugima na javnoj sceni, rekao šta misli o smrti, ali i o budućim umetnicima...Foto: YouTube / PrintScreen..Takođe, u emisiji je odrecitovao nekoliko svojih pesama. Među njima...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.