VIDEO: Baka želela da bude uhapšena, policija joj ispunila želju

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Baka želela da bude uhapšena, policija joj ispunila želju

Edi Sims iz St. Luisa koja ima 102 godine doživela je da joj policija stavi lisice na ruke nakon što je izrazila želju da je uhapse.

Ona nikada nije imala problem s policijom i hapšenje je bilo na njenoj listi stvari koje želi da uradi, jer je htela da vidi kakav je to osećaj.

Policajci su odlučili da joj ispune želju, pa su je "strpali" na zadnje sedište policijskog automobila. Policajac ju je zatim, sa rukama u lisicama, otpratio i do stanice.

"Baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sam uživala, imala sam lisice i sve", rekla je bakica.

U policijskoj stanici su otkrili da Edi nije prvi "zločinac" iz penzionerskog doma s kojim su se susreli.



Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKI OD 102 GODINE STAVILI LISICE NA RUKE: Ako pomislite da ovi policajci nemaju srca, grdno se varate! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016

Igranje "binga": štiklirano, ispleten džemper: štiklirano, doživeti hapšenje: štiklirano. Edi Sims je na svoj spisak stvari koje mora da uradi pre nego što umre postavila i jedan neuobičajen zahtev. A, zahvaljujući nekolicini policajaca iz Sent Luisa, mogla je to i da precrta. Ne bi to bilo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.