Izvor: Radio 021, 12.Jan.2020, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Baka rizikovala unukov život da bi joj spasao mačku

Mnogi vlasnici izjaviće da svoje ljubimce vole najviše na svetu i da bi za njih dali baš sve. Međutim, koliko god ta ljubav bila velika, sigurni smo da većina vlasnika ne bi ugrozila život deteta radi sigurnosti ljubimca.

Iako stavljanje dečjeg života na kocku zbog mačke zvuči suludo i strašno, takav scenario odigrao se u Kini.

Starica i njen unuk Hao Hao zapali su za oko prolazniku koji je snimio ceo prizor. Zbog mačke koja je pobegla na komšijin balkon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << starica je užetom "osigurala" unuka starog sedam godina i spustila ga preko balkona, a u svemu je pomogao i dečakov ujak. Sedmogodišnjak je na svu sreću prošao bez povreda.

Video je vrlo brzo postao viralan, a oglasile su se i lokalne vlasti, čija je portparolka naglasila kako detetu nije ništa i kako su njegovi roditelji za vreme incidenta bili na poslu. Dečakova baka rekla je kako u trenutku spuštanja nije osećala da je on u bilo kakvoj opasnosti, ali je priznala da ju je preplavio strah kada je pogledala snimak.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.