Izvor: Radio 021, 25.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: 3.000 golih biciklista se provozalo po Filadelfiji

Oko 3.000 golih biciklista učestvovalo je u godišnjoj akciji Filadelfijska gola vožnja biciklom (Philly Naked Bike Ride) u Filadelfiji u SAD, javili su organizatori ove manifestacije kojom se promoviše pozitivno gledanje na telo.

Biciklisti su se okupili juče u jednom parku u Filadelfiji gde su se skinuli i krenuli u ovu godišnju vožnju. Vožnjom od oko 16 kilometara po gradu obišli su gradske znamenitosti kao što je Hol nezavisnosti i Zvono slobode.

Neki su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bili goli, a neki u donjem vešu ili samo sa malo farbe i sjaja po telu.

Gola vožnja biciklom organizuje se kako bi se promovisala pozitivna slika tela, zalaže za bezbednost biciklista i protestuje zbog zavisnosti od fosilnih goriva.

Oren Rot-Ajzenberg koji učestvuje svake godine, rekao je da je za njega to kao Božić i najsrećniji dan u godini.

Melani i Džejms O'Konor koji su jedno drugo ofarbali raznim bojama, učestvuju u vožnji sedmi put. Oni su se sreli prilikom vožnje 2012. godine i od tada su zajedno.

"Slikala sam ga kad smo se upoznali, i sedam godina kasnije i dalje smo goli", rekla je ona.

Filadelfijska gola vožnja biciklom ranije je održavana u septembru ali je pomerena za avgust jer su se neodeveni učesnici žalili da je hladno.



Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.