Uvećana robna razmena sa Hrvatskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2010, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvećana robna razmena sa Hrvatskom

NOVI SAD -

Prekogranična saradnja Srbije i Hrvatske datira od 2007. godine. Posle jučerašnjeg skupa u Novom Sadu gde su na godišnjoj konferenciji partneri sa obe strane granice sumirali dosadašnje uspehe i planirali Kako do novca iz Evropskih fondova, Privredna komora Srbije je saopštila da je ukupna robna razmena Srbije i Hrvatske u proteklih osam godina uvećana za više od sedam puta i da postoji veliki prostor za njeno unapređenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvećana robna razmena sa Hrvatskom

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Jul.2010

   Prekogranična saradnja Srbije i Hrvatske datira od 2007. godine. Posle jučerašnjeg skupa u Novom Sadu gde su na godišnjoj konferenciji partneri sa obe strane granice sumirali dosadašnje uspehe i planirali Kako do novca iz Evropskih fondova, Privredna komora Srbije je Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.