Izvor: Blic, 09.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrtio pešaka i pobegao

NOVI SAD - Novosađanin Ila Špirić (69) poginuo je juče oko 14 sati pošto ga je na Temerinskom putu udarilo vozilo čiji je vozač pobegao.



Saobraćajna nesreća se dogodila na Temerinskom putu, neposredno pred raskrsnicu sa Velebitskom ulicom, a u trenutku kada se dogodila, nikog nije bilo na ulici, pa nije poznato da li je pešaka udario automobil, kamion ili neko drugo vozilo. Pretpostavlja se da je Špirić prelazio Temerinski put van pešačkog prelaza kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na njega naletelo vozilo koje je dolazilo iz pravca Temerinske petlje. Na licu mesta je utvrđeno da nema tragova kočenja ili zaustavljanja vozila koje je udarilo pešaka.

Kako se na jednoj od obližnjih poslovnih objekata nalaze sigurnosne kamere, postoji velika mogućnost da je snimljen trenutak nesreće, a samim tim će i policija lakše otkriti i uhvatiti odbeglog vozača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.