Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro prolećne „Cvetne pijace“

Prolećni ciklus Cvetnih pijaca, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje već 13. godinu sa ciljem da svi Novosađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova, počinje drugog vikenda aprila. Cvetne pijace se održavaju petkom i subotom na platou ispred Spensa.
– U slučaju zainteresovanosti i potrebe mi smo spremni da organizujemo i dodatne Cvetne pijace. Cilj naših manifestacija je takođe i ekološka edukacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << građana svih uzrasta kroz razne akcije i radionice koje su deo programa manifestacija. I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca Cvetnih pijaca – najavljuju organizatori iz Pokreta gorana Novog Sada.
Planirani termini održavanja Cvetnih pijaca za ovo proleće
1. „Cvetna pijaca“ 8 i 9. aprila
2. „Cvetna pijaca“ 15. i 16. aprila
3. „Cvetna pijaca“ 22. i 23. aprila
4. „Cvetna pijaca“ 6. i 7. maja
5. „Cvetna pijaca“ 13. i 14. maja
6. „Cvetna pijaca“ 20. i 21. maja
Još manifestacija potražite ovde.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.