Izvor: Radio 021, 22.Jan.2021, 12:28

Uskoro pešački semafor na Bulevaru Evrope nedaleko od Ulice Geri Karolja

Grad Novi Sad raspisao je tender za postavljanje pešačkog semafora na raskrsnici ulica Geri Karolja i Đorđa Magaraševića sa Bulevarom Evrope.

U konkursnoj dokumentaciji se navodi da se na ovom mestu planira postavljanje semafora i uređenje raskrsnice kako bi se obezbedio bezbedniji prelaz biciklista i pešaka, jer trenutno na ovom delu Bulevara Evrope ne postoji pešački prelaz, a najbliži je 200 metara ili još dalje.

Ovaj pešački prelaz nalazi se otprilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kod nekadašnje kuhinje Radosnog detinjstva na uglu Geri Karolja i Polgar Andraša, a zbog njega će biti ukinuta dva parking mesta na Bulevaru Evrope.

Vrednost radova je 5.166.000 dinara bez PDV-a, a rok za dostavljanje ponuda je 5. februar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.