Izvor: Novine novosadske, 03.Sep.2012, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro epilog spora između Devića i Novog Sada

Epilog spora između Ilije Devića vlasnika ATP “Vojvodina” i Grada Novog Sada mogli bismo imati u naredne dve nedelje.
U novosadskom Višem sudu održano je još jedno ročište u sporu Ilije Devića i Grada Novog Sada i dalje bez rešenja, ali pomaka ipak ima.
“Nudimo gradu mirno rešenje spora, dogovor van suda i aktiviranje autobuske stanice naši su zahtevi “, tvrdi advokat Ilije Devića, Nebojša Đokić.
U izjavi za RTV Ilija Dević je rekao da ne želi da uništi >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << Novi Sad, ali da od novca neće odustati i kako kaže dogovor van suda je jedino rešenje.
Prema tvrdnjama Devićevih advokata, Grad Novi Sad, to jest njegov punomoćnik obavezao se da će u roku od 15 dana odgovoriti na njihovu ponudu.
Izvor: RTV
 

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.