Izvor: Radio 021, 09.Nov.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro dva nova semafora u Ulici Novosadskog sajma

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije saopštila je da će u narednih nekoliko dana, u zavisnosti od vremenskih prilika, početi radovi na izgradnji dva nova semafora u Ulici Novosadskog sajma i to na raskrsnici sa Mičurinovom i na raskrsnici sa ulicom Bore Prodanovića.

Opravdana potreba za semaforizovanjem ove dve raskrsnice ogleda se u podizanju nivoa bezbednosti u saobraćaju, pre svega bezbednosti pešaka i biciklista, čiji su tokovi na ovim lokacijama veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << intenzivni, s obzirom na to da se u neposrednoj blizini nalazi škola, hotel i sajam.

Ukupna vrednost ove investicije iznosi 13,5 miliona dinara, izvođač radova je "Invest-inženjering“ iz Novog Sada, a rok za završetak je 120 kalendarskih dana.

Zbog radova na izgradnji semafora uvedena je privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Novosadskog sajma, koja je na snazi od 4. novembra do 3. marta 2020. godine. Tokom izvođenja radova saobraćaj neće biti u prekidu i u svakom trenutku će biti prohodna jedna saobraćajna traka po smeru.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije apeluje na vozače da, kada radovi počnu, "dodatno povećaju opreznost na ovom putnom pravcu i obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.