Izvor: B92, 29.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urgentni centar u Novom Sadu

Novi Sad -- Izgradnja Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine počela je u lameli A nezavršenog dijagnostičko-terapeutskog centra.

Iz pokrajinskog budžeta izdvojeno je 1,8 milijardi dinara za gradnju i opremu Urgentnog centra, piše Dnevnik. Pokrajinski premijer Bojan Pajtić je najavio da spoljašnji građevinski radovi treba da budu završeni do zime, a idućeg maja očekuje se završetak izgradnje. Potrebna su dva i po meseca za završetak pripremnih radova, da bi se saniralo 20 godina nečinjenja.

"Kada bude završen, urgentni centar će biti srce urgentne službe Vojvodine", rekao je v. d. direktora Kliničkog centra Vojvodine Dragan Drašković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.