Urednik na HRT-u smenjen zbog dovođenja astrologa

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urednik na HRT-u smenjen zbog dovođenja astrologa

Novinar HRT-a Petar Vlahov koji je, u sredu uveče, u Dnevniku 3 ugostio astrologa Anđelku Subašić, danas je smenjen s mesta urednika i voditelja ove informativne emisije, a zaradio je i opomenu pred otkaz.

Vlahov nije želio da komentariše ovu odluku, preneo je zagrebački Jutarnji list. List, međutim, piše da izvori bliski ovom voditelju kažu da je on šokiran odlukom rukovodstva HRT-a, te da ne nalazi ništa sporno u tome što je Subašićeva bila njegov gost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
U Dnevniku 3 je konstatovano da "upada u oko" da datum rasprave o opozivu premijera Tihomira Oreškovića - 16. 6. 2016. označavaju tri šestice. Subašićeva, koja je pre nego je formirana ova vlada rekla da Tomislav Karamarko neće ostati u njenom vrhu, rekla je da danas hrvatska vlada neće pasti, te da šefa HDZ-a čuva svemir.

"Nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega", rekla je Subašićeva.

Premijera Oreškovića je pohvalila rekavši da je odgovoran i hrabar i da zasad neće otići, ali da mandat neće odraditi do kraja dok je za predsednika SDP-a kazala da je uplašen i da nema stav.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.