Uređuje se Ulica Veselina Masleše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2009, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređuje se Ulica Veselina Masleše

NOVI SAD - Uređenje Ulice Veselina Masleše započeto je u junu, a direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković obišao je gradilište, kako bi se uverio u napredak radova.

Radovi na deonici od Ulice Branka Bajića do Kornelija Stankovića obuhvataju izgradnju kolovoza, trotoara, parkinga, vodovoda, kanalizacije i javnog osvetljenja. Završeni su svi radovi na vodovodu i kanalizaciji, a rekonstruisana je vodovodna mreža.

Na projektovanom hidrovodu izgrađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 12 nadzemnih hidranata, kao i 46 kućnih priključaka, dok je odvodnjavanje sa kolovoza rešeno preko slivnika sa vezom na zatvorenu kanalizaciju.

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnih površina, jer je tokom građenja višespratnica postojeći kolovoz u velikoj meri uništen. Predviđena je izgradnja kolovoza širine pet i po metara, trotoara širine tri metra kao i parking prostora.

Takođe, u toku su radovi na izgradnji javnog osvetljenja, a predviđa se postavljanje 35 stubova i svetiljki.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.