Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznaj moj govor – Tribina za roditelje

U Kulturnom centru, u sredu, 17. februara, u 17:00, u klubu Tribina mladih održaće se predavanje pod nazivom „Upoznaj moj govor“. Autorka predavanja je defektolog-logoped Marina Koprivica.
Na predhodnom predavanju Marine Koprivice prisutni su mogli da čuju nešto više o značaju temperamenta kod dece, a ovog puta glavna tema biće govor. Tribina je zamišljena kao tematski susret sa roditeljima, vaspitačima, nastavnicima i svim drugim zainteresovanim koji žele da prošire svoja znanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o govoru deteta.
Autorka tribine će objasniti zašto je bitno razumeti kako se odvija govoroni razvoj deteta, zašto danas veliki broj dece ima smetnje u govoru i kada je neophodno obratiti se logopedu.Govor je najmoćnije sredstvo komunikacije, a prvih šest godina u životu deteta su najvažnije za njegov razvoj. Razvijen govor omogućava da dete kako odrasta bolje izrazi svoja osećanja, objasni ideje i misli, sledi svoje interese i talente, uči, zastupa sebe, pomaže i ohrabruje druge, sakuplja informacije kako bi donelo dobre odluke.
Više zanimljivih događaja potražite ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.