Upis dece u novosadske vrtiće sredinom maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2010, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upis dece u novosadske vrtiće sredinom maja

NOVI SAD - Predškolska ustanova "Radosno detinistvo" do početka nove školske godine trebalo bi da primi oko 700 dece sa liste čekanja, u pet rekonstruisanih i dograđenih objekata na teritoriji Novog Sada, a od sredine maja raspisaće konkurs za upis dece u narednu školsku godinu.

Pet dograđenih ili rekonstruisanih objekata trebalo bi da bude završeno u najskorije vreme. Zamenica direktora "Radosnog detinjstva" Slavica Bjeljac kaže da će prednost prilikom upisa u te objekte imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << deca koja su na listi čekanja i da su zbog toga ove godine pomerili konkurs za maj.

Prilog novinarke Radio Novog Sada Sofije Mavić.

Konkurs za upis u vrtiće za narednu školsku godinu počeće od sredine maja, a pravo da konkurišu imaju sva deca koja dosada nisu upisivana, starosti između jedne i 7 godina, a pre svega oni mališani, koji bi trebalo da pohađaju pripremni predškolski program.

Za upis su potrebni: overeno lekarsko uverenje, izvod iz matične knjige rođenih i potvrda za oba roditelja da su u radnom odnosu. Podstanari treba još da prilože ugovore o podstanarstvu ili overenu izjavu dva svedoka, dok samohrani roditelji treba da dostave fotokopiju presude o razvodu braka ili izvod iz matične knjige umrlih.

U vreme konkursa šalteri Predškolske ustanove Radosno detinjstvo, u ulici Pavla Simića broj 9, radiće svakog radnog dana od 7 do 17 časova a subotom od 7 do 14 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.