Uobličen i zakon o nacionalnim savetima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uobličen i zakon o nacionalnim savetima

NOVI SAD - Stručni tim Ministarstva za ljudska i manjinska prava izradio je Nacrt zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina, koji će biti poslat svim savetima na razmatranje.

Nakon roka predviđenog za sugestije nacionalnih saveta, radna grupa će se sastati ponovo da napravi konačanu verziju nacta zakona i da ga pošalje Vladi na usvajanje.

Članovi ekspertskog tima su ministar Svetozar Čiplić, prof. Tibor Varadi, prof. Marijana Pajvančić, dr Tamaš Korhec, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Aniko Hajnrih - Muškinja, savetnik u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Gordana Mataija, Kristina Dejvis i Jelena Jokanović iz OEBS-a i konsultant Žarko Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.