Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo radno vreme prodavnica Univerexporta, rade sat vremena duže

Prodavnice Univerexporta i Trgoprometa će od petka, 27. marta, raditi po novom radnom vremenu, od 7 do 16 časova, uključujući i prodavnicu u TC Promenada.

Ovo je odlučeno kako bi potrošači imali dodatni sat vremena za obavljanje kupovine, a sve u okviru dozvoljenog vremena za boravak van kuće koje je trenutno do 17 časova.

Za lica starija od 65 godina u nedelju 29. marta u periodu od 4 do 7 časova, biće otvorene 83 radnje Grupe Univerexport: 57 Univerexport >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prodavnica u svim gradovima Vojvodine i Beogradu i 26 prodavnica Trgoprometa.

Svi detalji o radnom vremenu mogu se pronaći na sajtovima Univerexporta i Trgoprometa.www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs. Istovremeno u nedelju, 29. marta, početak rada prodavnica za lica koja imaju manje od 65 godina će biti od 8 časova, kako bi se dezinfikovali prostori.

"Namirnica ima dovoljno i ulažemo sve napore da objekti u svakom trenutku imaju u ponudi sve što je neophodno potrošačima, posebno u kategorijama najtraženijih namirnica, kao što je poslednjih dana – svež kvasac, a kojeg u svim radnjama Grupe Univerexport ima u prodaji. U ovom trenutku izuzetno je važno poštovanje svih bezbednosnih mera i preporuka, kao i držanje minimalnog rastojanja od 2 metra u odnosu na ljude u neposrednoj blizini. Sa velikom pažnjom se vodi računa o maksimalnom broju ljudi unutar prodavnice, dezinfikovanju prostora i opreme, zaštitnoj opremi za prodavce (plexi barijere na kasama, maske, rukavice, gelovi za dezinfekciju ruku) i poštovanju svih mera koje propiše Vlada Republike Srbije", saopštavaju u Univerexportu.

Radno vreme od 7 do 15 časova zadržava se u Univerexportovim objektima u Srbobranu (Cara Lazara 12), Bečeju (Petefi Šandora 2), Bačkom Gradišut (Glavna 10), Kuli (Maršala Tita 333). Od 7 do 15:30 časova radiće dva Univerexportova objekta u Sremskoj Mitrovici (Đure Jakšića 1 i Svetog Stefana 32).

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Prodavnice Univerexporta rade sat vremena duže

Izvor: 025info.rs, 27.Mar.2020, 08:49

Prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) će od danas, 27. marta, raditi po novom radnom vremenu, od 7 do 16 časova, uključujući i prodavnice u tržnim centrima (TC Promenada Novi Sad i TV Aviv Park Zvezdara), kako bi potrošači imali dodatni sat vremena za obavljanje kupovine, a...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.