Umetnički kviz u subotu u Galeriji Matice srpske

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnički kviz u subotu u Galeriji Matice srpske

Kreativna radionica za decu Umetnički kviz održaće se u subotu, 16. juna, u Galeriji Matice srpske.

Mališani će imati priliku da kroz niz igara pokažu šta sve znaju o umetnosti, ali i da nauče nešto novo. Kviz će početi igrama poput umetničkih asocijacija i igre pamćenja detalja na umetničkim delima. Nakon toga kustos će povesti mališane u prostor stalne postavke 20. veka, gde će uz pomoć pantomime jedni drugima opisati neku od izloženih slika moderne umetnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Deca će takođe dobiti papir sa otkrivenim delićem neke od slika iz Galerije, a sami će pokušati da se podsete koja je to slika i da je nacrtaju do kraja.

Radionica traje od 11h do 12:30. Radionice subotom su otvorene za svu zainteresovanu decu uzrasta od 5 do 11 godina. Cena ulaznice je 150 dinara.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Umetnički kviz danas u Galeriji Matice srpske

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2018, 08:30

Kreativna radionica za decu Umetnički kviz održaće se danas, 16. juna, u Galeriji Matice srpske...Mališani će imati priliku da kroz niz igara pokažu šta sve znaju o umetnosti, ali i da nauče nešto novo. Kviz će početi igrama poput umetničkih asocijacija i igre pamćenja detalja na umetničkim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.