Umesto “Ljubitelja knjiga” uskoro “Beseda”

Izvor: Novine novosadske, 07.Jan.2013, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto “Ljubitelja knjiga” uskoro “Beseda”

knjigePoslovni prostor u crkvenoj zgradi u Zmaj-Jovinoj ulici u Novom Sadu, u kojem se nalazi knjižara “Ljubitelji knjige”, presudom Apelacionog suda je vraćen u posed novosadske Crkvene opštine i na tom mestu će uskoro biti otvorena crkvena knjižara, saopšteno je na internet >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << stranici Eparhije bačke.
Srpska pravoslavna crkvena opština obavestila je javnost da je, “posle trogodišnjeg sudskog spora konačno doneta izvršna presuda Apelacionog suda u Novom Sadu”, kojom se vraća u posed poslovni prostor u crkvenoj zgradi u Zmaj-Jovinoj 4, “inače više godina uzurpiran” od knjižarske zadruge “Ljubitelji knjige”.
Eparhija bačka i ta crkvena opština su najavili da će na tom mestu otvoriti crkvenu knjižaru koja će, pored crkvenih izdanja, građanima ponuditi i širok asortiman izdanja domaćih i stranih izdavačkih kuća “sa renomiranim i dušekorisnim izdavačkim poduhvatima”.
Nova knjižara “Beseda” biće otvorena kada Crkvena opština stupi u posed tog poslovnog prostora, što se očekuje posle božićnih praznika, navedeno je u saopštenju.
 
izvor: RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.