Izvor: Radio 021, 15.Jun.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali 250 hiljada iz kikindske pošte, uhvaćeni u autobusu za Beograd

U autobusu u Borči, policija je uhapsila T.M. (21) i V.V. (22) iz Kikinde, kod kojih je pronašla sumu od 250.000 dinara, koliko su odneli iz pošte u Kikindi

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica pljačkaša su nakon krađe, sa novcem iz Kikinde autobusom krenula za Beograd, ali ih je policija brzo locirala i presrela u Borči. Takođe, prema nepotvrđenim podacima, obojica mladića u trenutku hapšena, najverovatnije su bila pod dejstvom narkotika, a kod njih nije bila celokupna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << suma novca koju su ukrali.

Podsećamo, u petak pred kraj radnog vremena pošte u Mikronaselju, oko 13,20 sati, u poštu je ušao mlađi muškarac obučen u crno, sa fantomkom na glavi i satarom u ruci i od poštanske službenice zatražio novac, uz napomenu da mu “da  pare i da ne komplikuje”. Radnica pošte mu je dala novac, ali, ipak, ne celokupnu sumu koju je imala u kasi. Napadač je nije vređao, niti je počinio drugo nasilje, već je pobegao čim je dobio novac, a radnica je nakon toga brzo pozvala policiju i obavestila nadređene u glavnoj pošti u Kikindi, šta se dogodilo.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.