Izvor: Novine novosadske, 31.Jul.2012, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjena divlja deponija u Budisavi

Radnici “Čistoće” uklonili su divlju deponiju u Budisavi na potezu “staro vašarište”.
Kako se navodi u saopštenju, čišćenje je trajalo deset dana, a na Gradsku deponiju je odneto 12.000 kubika otpada. Posao je obavljen po nalogu Zavoda za izgradnju grada i Gradske uprave za komunalne poslove.
U “Čistoći” navode da svake godine na Gradsku deponiju sa “vašarišta” odnesu više hiljada kubika otpada, iako su svim domaćinstvima u Budisavi dodeljene besplatne kante, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << koje se redovno prazne, a u tom mestu se, takođe, realizuju programi odnošenja baštenskog i krupnog otpada.
Iz “Čistoće” apeluju na građane da se ponašaju odgovornije prema okruženju u kome žive i da svoj otpad odlažu na adekvatan način – u kante i kontejnere.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.