Izvor: Novine novosadske, 20.Jul.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklanja se ogromna deponija u Bangladešu

JKP “Čistoća” je najavila da će tokom vikenda uklaniti veliku divlju deponiju različitog otpada koja se nalazi u nehigijenskom naselju Bangladeš, pored Rumenke. Stanari ovog naselja, koji se bave sakupljanjem sekundarnih sirovina, u naselje donose različit otpad, te se tokom vremena stvorila velika divlja deponija koja može da ugrozi zdravlje stanovnika.
U ovom naselju se od ranije nalazi veliki kontejner od pet kubika, koji se redovno prazni. “Čistoće” zato poziva stanovnike Bangladeša da svoje smeće odlažu isključivo u taj kontejner, kako ne bi stvarali divlju deponiju pored samih kuća u kojima žive.

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Uklanja se ogromna deponija u Bangladešu

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2012

JKP "Čistoća" je najavila da će tokom vikenda uklaniti veliku divlju deponiju različitog otpada koja se nalazi u nehigijenskom naselju Bangladeš, pored Rumenke.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.