Uhvatili kurs prema tituli

Izvor: Glas javnosti, 22.Sep.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatili kurs prema tituli

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić ne krije zadovoljstvo što njegov tim posle pet odigranih kola u Jelen Superligi zauzima prvo mesto na tabeli. Crveno-beli posle ubedljivog trijumfa u Smederevu (3:0) imaju 13 bodova, dva boda više od prvog pratioca Partizana i tri od Vojvodine s kojom narednog vikenda igraju derbi u Novom Sadu.

Vladan Lukić zadovoljan je i odnosom igrača prema klubu, Zvezdinom grbu i igri. Prema njegovim rečima, klub iz LJutice Bogdana ide u dobrom pravcu ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tituli.

- Ova tri boda za mene su jako važna jer smo se, na neki način, pribojavali utakmice u Smederevu. Uz ubedljivu pobedu, najviše me raduje igra koja već postaje prepoznatljiva. Moram da kažem da je bila na visokom nivou. Na dobrom smo putu, ali moramo da učinimo sve kako bismo to i zadržali. U svakom slučaju, neće biti lako - rekao je Vladan Lukić.

Crvenu zvezdu sledećeg vikenda očekuje prvi derbi ove sezone, u Novom Sadu protiv Vojvodine.

- Očekuje nas još jedan derbi. Prvenstvo se osvaja na svakoj utakmici, bez obzira na to gde se igra i sa kim se igra. Nećemo nikoga da potcenimo i ako uspemo da zadržimo takvu atmosferu biće dobro. Veliki sam optimista kada je meč u Novom Sadu u pitanju - zaključio je Vladan Lukić.

Centarfor crveno-belih Dejan Lekić zaradio je u Smederevu četvrti žuti karton i najverovatnije će propustiti utakmicu protiv Vojvodine. NJega će u tandemu s Slavkom Perovićem zameniti Aleksandar Jevtić, strelac trećeg gola u Smederevu.

- Moram da kažem da mi je jako drago zbog gola u Smederevu, bez obzira što sam u igru ušao u drugom poluvremenu. Posrećilo mi se u nedelju i napokon sam zatresao protivničku mrežu. Nadam se da ću tako i nastaviti u sredu protiv Mladosti iz Apatina u kupu i u subotu protiv Vojvodine u Novom Sadu - istakao je Aleksandar Jevtić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.