Uhvaćeni sa 14 paketića heroina

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni sa 14 paketića heroina

Novosadska kriminalistička policija podnela je krivičnu prijavu protiv jednog Novosađanina (36) i jednog Futožanina (37) zbog  sumnje da su prodavali drogu.

Kod njih je juče policija pronašla 14 paketića heroina, a terete se i da su 3 paketića prodali dvojici Novosađana. U stanu jednog od osumnjičenih pronađeno je još oko 14 grama amfetamina, digitalna vaga, više tableta i ampula "trodona", kao i pištolj i 130 metaka.

Budući da je pištolj nelegalno posedovao, Futožanin se tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Protiv Novosađana za koje policija sumnja da su kupili narkotik podneta je krivična prijava.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SAD: Policija u stanu zaplenila narkotike!

Izvor: Blic, 24.Sep.2014

Protiv jednog Novosađanina (36) i jednog Futožanina (37), novosadska kriminalisitčka policija podnela je krivičnu prijavu zbog sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima...Kod njih je, policija pronašla 14 paketića sa prahom, za koji se sumnja da je heroin, a terete se i da su još 3 paketića...

Nastavak na Blic...

Krivične prijave zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2014

Novosadska kriminalistička policija podnela je krivične prijave protiv jednog Novosađanina (36) i jednog Futožanina (37), zbog sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.