Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020, 13:08

Uhapšeni osumnjičeni za trgovinu ljudima

Šabačka policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila je V.G. (57) i E.G. (49) iz okoline Šapca i N.O. (41) iz okoline Vladimiraca, koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima.

Oni se terete da su, u dužem vremenskom periodu, podvodili devojke, koristeći njihove teške prilike.

Policija je, po naredbi Višeg suda u Šapcu, pretresla jedan poslovno-stambeni objekat u Majuru, gde je zatekla četiri devojke koje su, kako se sumnja, pružale >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << seksualne usluge i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga.

Pretresom prostorija pronađeno je i oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

UŽAS U KAFANI U ŠAPCU Muž i ŽENA podvodili mlade devojke, lokal koristili kao paravan, poznati muškarci iz ovog grada bili REDOVNE MUŠTERIJE

Izvor: Blic, 28.Nov.2020

Muškarac V. G. (57) i njegova supruga E. G. (49) iz okoline Šapca uhapšeni su tokom noći u akciji šabačke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, jer su kako se sumnja trgovali ljudima i podvodili devojke za novac!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.